Werken bij het Ctgb

Ctgb als werkgever

Het College voor de Toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) is als zelfstandig bestuursorgaan verantwoordelijk voor de toelating van bestrijdingsmiddelen in Nederland. Het Collegesecretariaat bereidt de besluitvorming door het College voor waarbij de risico’s voor mens, dier en milieu worden beoordeeld.

Het Ctgb participeert in de ontwikkeling van het nationaal en Europese toelatingsbeleid en adviseert de beleidsverantwoordelijke ministeries (LNV, I&W, VWS, SZW) hierover. Het Ctgb opereert in een internationaal maatschappelijk en politiek gevoelig krachtenveld.

De tarieven, betaald door de bestrijdingsmiddelenindustrie, zijn de belangrijkste inkomsten van het Ctgb. De overige financiering is afkomstig van genoemde ministeries.

Wij streven naar een hoge kwaliteit en optimaliseren continu het toelatingsproces. Ons doel is te behoren tot de belangrijkste toelatingsautoriteiten van Europa. Deskundig, Aanspreekbaar en Pro actief zijn de kernwaarden voor het handelen van onze 130 medewerkers.

Wat bieden wij?

Het Ctgb biedt, naast een prima salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we de persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Een aantal voordelen op een rijtje:

  • We hebben flexibele arbeidsvoorwaarden waarmee je individuele keuzen in het arbeidsvoorwaardenpakket maakt: de zogeheten IKAP regeling. Een belangrijk onderdeel van IKAP is het ruilen van tijd en geld voor bepaalde doelen. De doelen moeten wel een zakelijk karakter hebben, dus verband houden met het werk.
  • Parttime werken kan in bijna alle gevallen in goed overleg plaatsvinden. Fulltimers kunnen eventueel ook vier dagen (4 keer 9 uur) werken.

Hoe kunt u solliciteren?

U kunt solliciteren door te reageren op een beschikbare vacature of door het sturen van een open sollicitatie. Uw (open) sollicitatie (brief en curriculum vitae) kunt u onder vermelding van "open sollicitatie" of de betreffende functiebenaming mailen naar Afdeling Personeelszaken & Arbo.

Wat gebeurt er met uw open sollicitatie?

Wij streven ernaar u binnen 3  werkdagen een ontvangstbevestiging te sturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze tekst wordt niet op prijs gesteld.

Beste werkgever 2018-2019