Adviseur Planning Sarah

Wat is de achtergrond van onze medewerkers? Hoe zijn zij bij het Ctgb terecht gekomen? Wat maakt hun baan zo interessant? Sarah is Adviseur Planning bij het Ctgb en vertelt hier graag over.

Hoe ben je bij het Ctgb terechtgekomen? 

"Ik kwam online een vacature tegen die mij aansprak op wat ik zou gaan doen. Daarnaast kom ik uit de commerciële wereld en wilde ik graag eens werken voor een bedrijf waar niet alles draait om winst maken, maar waar geprobeerd wordt om de wereld een stukje beter te maken."

Wat doet het team waar jij voor werkt? 

"Ik werk op de afdeling Planning. Het is een klein team, we zijn maar met zijn tweeën. Wij werken aan de operationele, tactische en strategische planning. Samen met de projectleiders en het management kijken we naar welke aanvragen er prioriteit krijgen en vervolgens proberen we dit te koppelen aan de capaciteit van de teams. Daarnaast zijn we betrokken bij alle rapportages die binnen het Ctgb verstrekt worden en denken we mee aan procesoptimalisaties in de keten. We denken mee over automatisering en hoe we dit kunnen verbeteren."

Wat is jouw rol?

"Ik ben eerste aanspreekpunt voor de operationele planning. Dus alles wat te maken heeft met de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast houd ik me dus bezig met alle andere activiteiten van onze afdeling."

Wat maakt jouw baan interessant?

"Dat ik met alle afdelingen te maken heb en dat je bij alle processen betrokken bent. Echt een spin in het web. Je hoort bij iedereen."

Hoe past jouw vooropleiding en ervaring bij het Ctgb?

"Niet. Ik heb geen opleiding gedaan die aansluit bij mijn werk, maar heb wel een universitaire opleiding afgerond. Op basis van leergierigheid heb ik in voorgaande banen ervaring op kunnen doen, die mij nu geschikt maken voor mijn huidige functie."

Wat vind jij het leukst aan het werken bij het Ctgb?

"Dat mijn hersenen flink uitgedaagd worden, maar ook dat het een laagdrempelige organisatie is. Er wordt hard gewerkt, maar het is ook een hele sociale omgeving."