Abonneren

U kunt via e-mail worden geattendeerd op onze laatste nieuwsberichten en documenten.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©DPC
Abonneren op attendering

Abonneren op attendering

Wilt u abonneren op de attendering van het laatste nieuws; klik dan op de pagina Nieuws op de link met de tekst 'Abonneren op het laatste nieuws'.

Wilt u abonneren op de attendering van de nieuwe documenten, klik dan op de pagina Documenten op de link met de tekst " Abonneren op de laatste documenten'.

U kunt meerdere abonnementen nemen. Zo is het mogelijk dat u bijvoorbeeld een dagelijkse attendering ontvangt over ons laatste nieuws en bijvoorbeeld wekelijks wordt geattendeerd over nieuwe documenten van een bepaalde onderwerp.

Privacy en beheren van uw abonnementen

Omwille van uw privacy wordt uw e-mailadres alleen door ons gebruikt en alleen voor het doel waarvoor u dit aan ons heeft verstrekt. Dus bij het abonnement op een attendering alleen voor het versturen van de attendering.

In elke attenderingmail staan hyperlinks waarmee u het abonnement kunt beheren en kunt stopzetten.

RSS feed

Om automatisch op ons online nieuws te worden geattendeerd kunt u ook een RSS feed gebruiken. Klik op Nieuwsberichten via RSS om de feed te activeren.

Om een RSS feed te lezen heeft u een RSS reader nodig (bv Feedreader). U heeft geen RSS reader nodig als u Firefox of Safari gebruikt (daar zit standaard een RSS reader ingebouwd). Of u kiest om de RSS feed in uw mail te ontvangen, dat kan ook.